veľmi pekné +++
huba sa volá Bedla a jej variácie sú: vysoká, červenkastá ... (a je jedlá / výborná) existuje aj bedlička páchnúca, alebo také čosi - tú nie !
roky to jeme takto a ešte tu zatiaľ píšem: očistiť nasucho + obaliť v trojkombinácií (ako rezne), tiež sušiť, alebo ako hubová soľ ...
Jedla je ihličnan (aj moja švagriná ju volá jedlabedla a ani bohovi : bedla jedlá)
už sa pracem ... :-))
vyborna praca so svetlom!krasne makke a svieti presne tam, kde sa ma oko divaka zamerat. Ale kompoziciu na stred by som nevolil :). Dobre svetlo prajem.
Jedla bedla supinata -kedze je s prstencom je jedla .Bez prstenca jedovata!Super pochutka obvarit vo vriacej vode hlavku iba potom obalit v struhanke a vajicku chuti uzastne podobne ako maso rysky nezabudnut po obaleni v struhanke opiect na panvici.nezapijat alkoholom inak moze sposobit 2-hodinove krce v zaludku .
prihlásiť / registrovať